2019,Mai 11

IÑAKI OLANO, GARAILE GOIZUETAN

• IÑAKI OLANO, GARAILE GOIZUETAN albistearen irudiak

Maiatzaren 11ean, Iñaki Olanok garaipena lortu du Goizuetako Goizutrail mendi lasterketan (25 km. ta 1.512 metro desnibela). Iñakik 2:10´25" denbora markatu du helmugan.

Iñakik aurten lortzen duen laugarren garaipena da (Larraulen, Gabirian, Seguran eta Goizuetan). Aurretik bi hirugarren postu lortu du (Urretxun eta Arriaranen).

Lasterketa berean, Asier Rajado 11. postuan sailkatu da eta Aitor Oiarbide 53.ean (4.a beterano mailan).

Orioko mendi lasterketan (22 km. eta 1.100 m. desnibela) Ana Goyak emakumezkoetan 8. postuan amaitu du proba, eta gizonezkoetan Imanol Zubillagak 53.ean.

Kanariar irletako La Palman, Transvulcania mendi maratoian Rafa Juarezek 237. postuan amaitu zuen.